Velkommen til Mindfulsoul

Image

Tak fordi du viser interesse for min hjemmeside. Mindfulness er for alle og derfor vil du finde både mindfulness for børn/unge, mindfulness for familier, for stressramte, mindfulness for ældre og for de nysgerrige.

Jeg håber du finder hvad søger og ellers er du altid velkommen til at kontakte mig.

NYHED

9 ugers træningskursus for børn og unge med ADHD. Baseret på Susan Bögels evidensbaserede program ”MYmind”.
Læs mere her

Lyt her, helt gratis, til en lille hjertemeditation til dit barn


Det kinesiske tegn for “mindfulness” er nian. Det er en kombination af to seperate tegn, hver med deres mening. Den øverste del af tegnet betyder “nu” og den nederste del af tegnet betyder “hjerte” eller “sind”. Det kombinerede tegn betyder således, det der finder sted, når du oplever nuet med dit hjerte. Så mindfulness er den øjeblik til øjeblik opmærksomhed på, hvad der sker inde i os og omkring os. Ved at være helt til stede og nærværende i hvert øjeblik, kan vi acceptere hvert øjeblik som det er. Vi kan tillade forandringer at ske naturligt og uden så meget besvær, – uden den sædvanlige modstand og dømmende indstilling, der som oftest medfører ubehag og smerte.

Referencer


"Jeg har taget min uddannelse til mindfulness Mentor for børn hos Mindfulsoul og har nydt hvert minut af det.

Conny er en utrolig dedikeret underviser og har en øje for detaljen, som man ikke finder hvor som helst.

Det er tydeligt at mærke at Conny er meget erfaren med børn og det at undervise dem i mindfulness, hvilket jeg finder ekstremt inspirerende."

Linnéa Villén, Mindfulness Mentor for børn og musiker.

”Da jeg startede med et MBSR forløb hos Conny i december, gjorde jeg det for at gøre noget godt for mig selv, at stoppe op og finde indre ro, det var også noget af det jeg fik, men der skete faktisk meget mere. Forløbet, har gjort at jeg er blevet bedre til at mærke mig selv, er mere bevidst i min dagligdag, mere opmærksom og mere nærværende for min omgivelser. Jeg har en travl hverdag, men MBSR forløbet hos Conny har lært mig at dosere min energi, har hjulpet mig med at turde at sige nej og vælge mig.

Det er fantastisk at 8 sessioner kan gøre sådan en stor forskel for et menneske, men det har det gjort for mig. Jeg var faktisk lidt ked af, da de 8 gange var forbi, fordi jeg følte mig i meget trygge hænder hos Conny. Nu fortsætter jeg arbejdet selv, men glæder mig til genopfriskning til en stille dag hos Conny.”

Anneke Dapper, Demenspsykolog