Mindful Brain konference d. 29. og 30. oktober 2015

I Nyheder by Conny Hjarsø

Vidste du, at du selv kan påvirke din hjerne? At du kan arbejde bevidst med at styrke din well-being gennem bevidst arbejde med kultiveringen af et sundt sind? At du altså i høj grad selv er medskaber af dit eget liv og egen trivsel.

Dan Siegel er 3 x New York Times Bestseller, professor i neuro-psykiatri og founding co-director of Mindful Awareness Research Center, UCLA, er en af de mest videnskabeligt velfunderede på området omkring sammenhænge mellem hjerne, krop og sind, og er verdenskendt for sit arbejde inden for interpersonal neurobiology. Hans biddrag til forskning i mindfulness er skelsættende, og hans evne til at flette mindfulness og videnskab sammen er uforlignelig og gør ham til en af de absolutte ledere inden for den evidensbaserede del af mindfulness.

På seminaret vil Siegel vise, hvordan vi bevidst arbejder med hjernen og kultiverer et sundt sind. Han vil undervise i sin unikke og anerkendte teori om mindsight – et værktøj til at monitorere sindet med mere klarhed og dybde. En kraftfuld handlingsorienteret måde at beskrive sindets kraft til at ændre hjernens struktur og funktion og en måde at blive aktiv medskaber af sit eget liv.

Læs mere her og book din billet:

http://www.billetnet.dk/event/396019