Hvordan vender DU tilbage fra ferie med fornyet energi?

In Blog by Conny Hjarsø

Sommeren i fuld gang. Planter og træer viser sig fra deres smukkeste side og du glæder dig sikkert til ferie, sol og et kærkomment afbræk fra hverdagen. Mange af os bruger flere dage i begyndelsen af ferien, til at vænne os til at slappe af og slippe stressen og hamsterhjulet. Det skulle jo helst være sådan, at du kommer helt ned i gear, begynder at mærke dig selv og oplever at du får mere energi. Når ferien så er slut, er du klar til at starte på arbejde igen. Eller er du? Måske kunne du i virkeligheden godt have brugt et par ugers ferie mere? Eller måske opdager du, at du blot efter et par dage tilbage på job igen, mærker samme stress og hamsterhjul, som lige før du tog på ferie. Hvis du kan nikke genkendende til dette, har jeg måske løsningen til dig. En løsning som højst sandsynligt vil ændre dit liv og tilføre dig mere glæde, fred, nærvær og selvindsigt end du har turde håbe på. Det handler kun om at du beslutter dig, – at du beslutter dig ti,l at tiden er inde til at prøve noget andet.

Det jeg vil tilbyde dig, er deltagelse på mit kommende MBSR (Mindfulness Baseret Stress Reduktion) forløb som starter d. 5. september 2019. Dette forløb er videnskabeligt bevist, at kunne reducere stress og øge din evne til selvomsorg og selvindsigt. Kurset løber over 8 uger hvor vi mødes én gang ugentligt i 2,5 time plus en hel dag i fordybelse. Indholdet vil være meditationer, yoga, afspændingsøvelser, flere forskellige mindfulness øvelser samt læring om stress, mønstre og kropsbevidsthed.
Forløbet foregår i Skovlunde torsdage aftener, der er max. 10 deltagere og det koster kr. 3.995,-. Jeg kan tilbyde dig en early bird rabat på kr. 500,- ved tilmelding senest d. 1. juli 2019.

Du kan se alle datoer og tilmelde dig her: https://www.mindfulsoul.dk/events/mbsr-mindfulness-baseret-stress-reduktion/

Er du klar til at ændre dit liv i dag?


Ønsker dig en smuk og dejlig sommer.