Om mig


Min baggrund

I 2009 ændrede min tilværelse sig drastisk og samtidig dukkede Mindfulness op i mit liv og blev efterfølgende en integreret del af mig. Netop i 2009 tog jeg en dybdegående 1-årig Mindfulness Instruktør uddannelse (MBSR = Mindfulness Baseret Stressreduktion) hos Mindfullife og har siden løbende afholdt 8 ugers MBSR kurser.
Derudover er jeg uddannet socialpædagog, har boet 6 år i England, været leder af en kommunal  SFO i 9 år og har læst diplomuddannelsen i psykologi på Professionshøjskolen UCC.
Jeg har på diplomuddannelsen fokuseret på og skrevet om mindfulness med børn, som jeg mener, stadig er et vældigt uudforsket område i Danmark.
Samtidig er jeg den første i Danmark, og blandt de få herhjemme, der uddanner professionelle til at integrere mindfulness i deres arbejde med børn. Jeg grundlagde uddannelsen ”Mindfulness Mentor for Børn” i 2011, en uddannelse der henvender sig til dig, der arbejder professionelt med børn på den ene eller den anden måde. I 2013 afsluttede jeg børneyogalæreruddannelsen hos Lilleyogahus og har nu stor glæde af at integrere yogaen i mit arbejde med børn.

Mit liv har været præget af en optimistisk søgen efter meningen med livet, en stor interesse for Østens filosofi og en overbevisning om, at vi hver især er unikke væsener med stort potentiale. Jeg er meget optaget af det metafysiske univers, det spirituelle univers og broen, der i denne tid er ved at blive bygget mellem netop disse universer og videnskaberne.

Mit mål er at inspirere og vejlede andre, voksne som børn, til større selvindsigt, balance i sind og krop, samt mere indre ro og øget livsglæde.

Mindfulness er en integreret del af min hverdag og hjælper mig blandt andet med at holde fokus på mine mål, at bevare overblikket og at være nærværende og til stede i hvert øjeblik.