Foredrag om mindfulness


Mindfulness for alle

Et foredrag der henvender sig til personalegrupper, virksomheder, messer, udstillinger, m.m.
Her tilbydes en grundig introduktion til mindfulness, hvad er det egentligt, hvor stammer det fra og hvordan kan det hjælpe MIG? Jeg kommer ind på hvad stress er, hvordan det afspejler sig i vores krop og hvordan mindfulness kan hjælpe på og forebygge stress. Jeg vil også kort informere om de forskellige forskningsresultater der foreligger både i USA og herhjemme. Jeg slutter af med information om indholdet af et MBSR kursus. Der bliver mulighed for at prøve et par korte meditations-øvelser på egen krop.

Image

Mindfulness for børn

Et foredrag til alle der har børn eller arbejder professionelt med børn. Udover indholdet i ovennævnte foredrag går jeg i dybden med, hvorfor og hvordan jeg mener, at mindfulness kan være et vigtigt redskab for børn.

Jeg vil fortælle om mine egne erfaringer med mindfulness med børn og komme med eksempler på opmærksomhedsøvelser og de temaer man kan arbejde med.